Ürünlerimiz

2014 Yılında DR NAR markası ile kurulan işletmemiz, 3000 m2 işleme, 1000 m2soğuk hava deposu, 10.000 m2 toplam alanıyla Kâhta OSB de faaliyet göstermektedir.

Nar İşleme Tesisimizde: Şoklanmış Nar Tanesi, Donuk Nar Suyu, Kurutulmuş Nar Tanesi, Narlı Bademli Lokum ve Organik Nar Ekşisi, Yaş Dut Pekmezi, Yaş Üzüm Pekmezi, Sumak Ekşisi Üretimi yapılmaktadır.

Günlük 100 ton Nar işleme kapasitesine sahip Tesisimiz, DRNAR Organik Projesi altında 1160,59 Da Sözleşmeli Organik Nar Üretimi ve 420,55 Da Sözleşmeli Konvansiyonel Nar Üretimi Yapılmaktadır.

DOĞAL NAR EKŞİSİ
Sözleşmeli olduğumuz üreticilerimizden Aldığımız narların seçme ve ayıklama işlemleri yapıldıktan sonra Suyunun Sıkılarak herhangi koruyucu madde koymadan saf haliyle Üretilmesiyle oluşmuştur. Deneyimli kadromuz Sayesinde Bahçeden Sofraya tamamen Kontrolümüzde olan bir süreçtir. İşletmemizin ve Bahçelerimizin Organik Sertifikaları Bulunmaktadır.
IQF ŞOKLANMIŞ NAR TANESİ
Nar Tanelerinin Kabuğundan Ayrıldıktan sonra Seçme ve Ayıklama işlemi yapılır. Daha sonra -50 derecede şoklanan ürünlerin soğuk hava deposunda bekletilmesi ile yapılan Üründür. Amacımız Tüketicimizin 12 ay boyunca Aynı meyve lezzetinde ve tadında, Ayıklanması zor olan bir ürünün rahat bir şekilde Tüketilmesini sağlamaktır.
KURUTULMUŞ NAR TANESİ
Ayıklanan, tanelenen narların güneşte bekletilerek kurutulmasıyla yapılan üründür. Isıl işlem Görmediği için besleyicilik değeri çok yüksek bir üründür. Tamamen Güneşte Kurutma ile yapılmıştır. Herhangi bir harici ısıl işlem uygulanmamıştır.

NARLI BADEMLİ LOKUM
Doğal Nar Ekşimiz ve Adıyaman’ın Yerli Bademinin Buluştuğu Çok lezzetli bir ürünümüzdür. İçerisinde glikoz früktoz benzeri şeker kullanılmamıştır, Tamamen Şeker pancarından Üretilmiştir. Koruyucu ve katkı maddesi içermez.
DONUK NAR SUYU
Taze olarak sıkılan narların aynı anda Şişelenip dondurulmasıyla yapılan ürünümüzdür. -18 derecede depolarımızda bekletilmektedir. Tamamen doğal ve saf haliyle Sofralarınıza gelmektedir.

YAŞ ÜZÜM PEKMEZİ
Adıyaman ve çevre illerden toplanan üzümün, Suyunun Yaş olarak sıkılmasından sonra, Güneşte Bekletme Yöntemi ile elde edilmiştir. Üretimimizde Kuru Üzüm Kullanılmamıştır Ayrıca Herhangi bir koruyucu yada Katkı Maddesi İçermemektedir.

YAŞ DUT PEKMEZİ
Adıyaman’ın Tut ilçesi Ağırlıklı Bölgede toplanan Dut meyvesinin Suyunun yaş olarak sıkılmasından sonra, Güneşte Bekletme yöntemiyle elde edilmiştir. Üretimimizde Kuru Dut Kullanılmamıştır. Ayrıca Herhangi bir koruyucu yada Katkı Maddesi İçermemektedir.

SUMAK EKŞİSİ
Bölgede Yetişen Ekşisi alınmamış Sumak Bitkisinden, Herhangi bir katkı maddesi yada koruyucu kullanılmadan Saf halde yapılmıştır.

ArabicAzerbaijaniChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanGreekItalianJapaneseKannadaKurdish (Kurmanji)MacedonianPortugueseRussianSerbianSpanishTurkish